where work takes place
 
axon-find.png

NAJTI

Na začetku vsakega projekta našim strankam omogočimo neodvisen in skrben pregled mesta, v katerem želijo poslovati. Preko te storitve lahko izpolnimo potrebo po izbiri in transparentnosti v iskanju najboljše priložnosti.

Naš izčrpen portfolijo pisarniških rešitev po celotni Evropi in Bližnjem Vzhodu nam omogoča skrbno izbiro pravih prostorov za naše stranke. Z upoštevanjem vaših zahtev bomo identificirali in si ogledali selekcijo pisarniških prostorov, ki nam bo pomagala pri določitvi ožjega izbora, ki bo pravilno odražal bistvo vašega podjetja. V nadaljevanju bomo pomagali pri posredovanju vašega ožjega izbora do vseh vpletenih in se pogajali za najboljšo možno ceno za vaš prostor. Ko se boste širili ali se preprosto želeli ponovno pogajati za novo pogodbo, vam bomo na voljo.


black-banner.png
 
axon-define.png

DEFINIRATI

Z določitvijo lokacije lahko začnemo proces definiranja prostora, pri čemer bomo razvili navodila in najboljše možne rešitve za izboljšanje delovnega okolja vaše ekipe.

Z analizo pogojev trgovanja, tlorisa in podrobnosti delovnega okolja bomo naredili popoln načrt, ki ustreza vašim natančnim zahtevam. Karkoli vam bi bilo všeč ali bi imeli pomisleke bo razpravljano na rednih sestankih, ki bodo potekala tekom celotnega projekta.

S taktičnim delom definiramo program, ki ustreza vsem vašim zahtevam, ne samo danes temveč tudi v prihodnosti.


black-banner.png
 
axon-design.png

DIZAJN

Uspešno delovno okolje je zgrajeno na gladki in mirni integraciji prostora, tehnologije in ljudi. Z načrtovanjem preko teh treh glavnih parametrov si Axon prizadeva za ustvarjanje pisarn, ki imajo vse aspekte modernega delovnega okolja.

Kot strokovnjaki na področju delovnega prostora jemljemo svoje poslanstvo kot posredniki zelo resno. Ni nas strah spraševati težka vprašanja, izzivati konvencionalne metode in na koncu zagotoviti prostore, ki povečajo vašo produktivnost in so skladni z vašimi pričakovanji.

Z vgraditvijo dolgotrajnih in prilagodljivih rešitev pri načrtovanju stremimo k izboljšanju vašega delovnega prostora v prihodnosti, tako na ravni razvoja kot tudi okoljskega vpliva. V celotnem procesu je ves čas prisotna naša ekipa, ki zagotavlja predanost in obnovljivost. Predlagajo kako lahko še dodatno izboljšamo EPC oceno in dosežemo BREEAM certifikat za prihodnost, izboljšamo tekoče stroške in povečamo povračilo vaše investicije.


black-banner.png
 
axon-manage.png

VODENJE PROJEKTA

Naša izkušena ekipa vodij projektov predstavlja enotno točko stika za najemnike in investitorje – s tem omogoča popolnoma integriran, konsistenten in koordiniran pristop k upravljanju projekta.

Razumemo da nobeni dve stranki nista enaki, s tem namenom personaliziramo storitve in se s tem prilagodimo vašim ciljem in urniku.

Z dodelitvijo primernih sredstev, znanja in izkušenj zagotavljamo tekočo in mirno dostavo projekta.
Z delom skozi ključne dele odkritja, strategije in implementacije zagotavljamo rešitve, ki so prilagojene vsaki stranki, od začetka do dokončanja za renovacijo, FIT-OUT in novih gradbenih projektov. Nudimo strokovne nasvete, preko katerih poenostavimo dobavo in dostavo vašega projekta in istočasno zagotavljamo učinkovito komunikacijo in vključenost tekom projekta.


black-banner.png
 
axon-build.png

GRADNJA

Pricnip izvedbe diaznja in izgradnje v enem, pomeni izvedbo projekta v krajsem casovnem okvirju. V Axonu to vidimo kot možnost, da prestavljamo svoje meje in se presežemo pri svojem delu. Takšne omejitve časa so nas vodile k razumevanju ne le kaj sestavlja dobro dostavo, temveč tudi kaj jo naredi dinamično in učinkovito.

Naša šest delna dostava projekta je bila razvita za omogočanje proste komunikacije in sodelovanja med vsemi fazami procesa – s tem je faza gradnje obveščena o vseh predhodnih procesih kot tudi skrbi za stranko po zaključku projekta.


Axonova zmožnost gradnje znotraj konteksta dostopnih informacij iz preteklosti in bodočih odločitev v zvezi s projektom nam omogoča opravljanje dela pravočasno, znotraj zastavljenega proračuna in na najvišji stopnji kvalitete. S tem lahko zagotovimo mirno in tekočo dostavo našim strankam.


black-banner.png
 
axon-after-care.png

VZDRŽEVANJE

Naš cilj je zgraditi močnejše, globlje in predvsem trajne odnose z našimi strankami.

V sledenju našim vrednotami smo razvili Axonov program vzdrževanja, s katerim zagotavljamo vzdrževanje standardov v prostorih, ki jih načrtujemo in zgradimo.

Za dosego tega cilja smo vzeli tradicionalno idejo vzdrževanja in jo razvili v dolgotrajno pomoč, zgrajeno na globokem razumevanju naših strank. Premoščamo prepad med izgradnjo in vzdrzevanjem z našimi strokovnjaki, ki dostavijo »kjerkoli – kadarkoli« projekte za podporo vedno spreminjajočih se potreb naših strank.


black-banner.png